Ønsker du at booke dig på et arrangement? 
Har du ubesvarede spørgsmål?
Kontakt Ageha Prem
Besked/SMS til 41282804
E-mail HER

Forhør dig gerne om mulighed for betaling i rater. 

Booking/afbuds vilkår for workshops. 

Bookingdepositum (180,-) ligger som et administrationsgebyr og er ikke refunderbart. 
For Retreats fremgår afbudspolitikken af din velkomst mail. 


Med din overførsel af depositum eller fuld betaling for et arrangement bekræfter du din tilmelding samt din enighed i at: 

Du bærer det fulde ansvar for dig selv og de resultater, der kan opstå med din deltagelse i de pågældende aktiviteterne.  

At du har forstået og respekterer, at din deltagelse i aktiviteter hos mig ikke er kompetencegivende til videreformidling af nogen art, hverken privat eller offentlig.

At du har oplyst mig om alle eventuelle fysiske/psykiske diagnoser eller andre tilstande, der kan tænkes at gøre sig gældende i de aktiviteter, som du har booket.  

Samt at du er enig i bookingvilkårene: 

Refundering:
Med rettidigt forespørgsel (48 timer inden start) kan din workshopbetaling refunderes, dog minus dit depositum.    

Ombooking til et andet planlagt hold kan ske mod et ekstra gebyr på 100,-   dog med rettidig forespørgsel (senest 48 timer inden start) 


Ombooking til en privat konsultation kan ske mod et ekstra gebyr på 250,-  dog med rettidig forespørgsel (senest 48 timer inden start) 

Efter du har foretaget en ændring kan din booking normalt ikke længere ombookes. 


Skulle en workshop du har tilmeldt dig mod forventning underbooke (under 5 deltagere) vil dagen dagen blive afviklet som en konsultation på "Minihold", omend forlænget med cirka en time. 

Du bliver naturligvis informeret snarest muligt i et sådant tilfælde, da et sådant arrangemt slutter engang over middag. 

Mere om Minihold HER


Force Majeure politik for gyldige bookings: 
I tilfælde af Force Majeure, - f.eks ufarbar infrastruktur, epidemi, krig, naturkatastrofe eller lignende udefrakommende forhindring. 

Gruppe arrangementer/retreats:
Du kan vælge ombooking til en snarest mulig tilsvarende ydelse, såsom et lignende planlagt arrangement.  Alternativt kan du vælge en konsultation eller et Basisforløb. 

 

For TRE Supervisionshold finder du vilkårene HER


Private klinik konsultationer: Se HER